Η INTER M Traders διερευνά επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα – Στα 50 δισ. Τα υπό διαχείριση κεφάλαια

mixalakis

Η INTERMTraders είναι στρατηγικός Σύμβουλος και Επενδυτής σε συναλλαγές τοποθέτησης Ιδιωτικού Κεφαλαίου με κυρίως προσανατολισμό τους Τομείς Ενέργειας , Βιομηχανίας, Υψηλής Τεχνολογίας και Υπηρεσιών Ασφαλείας.

 Σημειώνεται πως η  INTERMTraders έχει πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρία  στις Διεθνείς Χρηματοοικονομικές Αγορές με πάνω από 200 Εξαγορές-Συγχωνεύσεις και Στρατηγικές Τοποθετήσεις  στο Ενεργητικό της.

Η  INTER M Traders είναι Εταιρεία Ιδιωτικών Συμμετοχών (Private Equity) η οποία δραστηριοποιείται στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη, Ασία και Μέση Ανατολή. Το Group είναι βασικός μέτοχος στην OZ Holdings και πρόσφατα εξαγόρασε την Woodbrock Group. O Όμιλος είναι επίσης βασικός μέτοχος στην Mentone ltd και Bakhu Holding Corp(BKUH) η οποία εξειδικεύεται στα προϊόντα φαρμακευτικά –ιατρικά προϊόντα. Ο Όμιλος ιδρύθηκε  και διοικείται από τον δισεκατομμυριούχο Δημήτρη Μιχαλάκη ο οποίος γεννήθηκε στην Κύπρο και ανέπτυξε την καριέρα του στο Investment Banking από την δεκαετία του 90 κυρίως στην Wall Street.

Διά της λειτουργίας μέσω πολλαπλών Family Offices και Private Equity δομών, ο Δημήτρης και ου Συνέταιροι και Συνεργάτες του διοικούν και επενδύουν δια των fund που διαχειρίζονται , ενεργητικό δισεκατομμυρίων με δυναμικό-επιθετικό προφίλ και κυρίως τομείς ενδιαφέροντος τους τομείς πρωτοποριακής τεχνολογίας στην ιατρική, επικοινωνίες και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με ειδικές σχέσεις με επώνυμους Έλληνες Εφοπλιστές και Ναυτιλιακούς Οργανισμούς, Μέλη της Βασιλικής Οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας και άλλων Βασιλείων του Κόλπου καθώς και Κροίσων της Ασίας.

Η INTER M Tradersπροβαίνει σε under writting των κεφαλαίων που είναι προς συμμετοχή τόσο απευθείας όσο και δια του δικτύου της από τα συνδεδεμένα Family Offices σε επίπεδο ανά συμφωνία δίνοντας την δυνατότητα στους συνεταίρους της να συν-επενδύσουν στις επιμέρους συμμετοχές μετοχικών κεφαλαίων που πραγματοποιεί. Αυτό το μοντέλο αντανακλά την βασική αρχή του Group για επενδυτική διακριτικότητα καθώς πολλοί εκ των επενδυτών μας υψηλού εισοδήματος είναι οι ίδιοι επιχειρηματίες με επιτυχή πορεία στους τομείς που δραστηριοποιούνται.

Με την έναρξη της Επενδύσεως η  INTER M Traders εργάζεται στενά με την διοίκηση των χρηματοδοτούμενων εταιρειών για την αναδιάρθρωση, την επαν εκκίνηση τους και την βελτίωση της ανταγωνιστικότητα και της κερδοφορίας τους.